Diensten

Eerste training in de trimsalon

Voor alle typen honden
20,00 10 minutes
Prijs voor 1 afspraak (puppy)

Dienstbeschrijving

Of het nu om een puppy of een volwassen hond gaat, het eerste bezoekje aan de trimsalon is altijd spannend. Niet alleen voor de hond, maar ook voor het baasje.

Trimsalon bezoeken met puppy
Om uw hond aan het bezoeken van een trimsalon te laten wennen is het belangrijk om vanaf een leeftijd van 12 weken de trimsalon te bezoeken met uw puppy. Puppy’s zijn nog speels en tijdens de eerste behandeling mag de puppy op gepaste wijze kennis maken met de trimsalon.

Hiervoor wordt de pup op de trimtafel gezet, natuurlijk onder volledige begeleiding. Hierna krijgt hij voorzichtig een borstelbeurt om hem aan de behandeling te laten wennen. Verder wordt de puppy vertrouwd gemaakt met de geluiden die horen bij een bezoekje aan de salon. Denk daarbij aan het geluid van de tondeuse en de föhn. Bij een volgende keer kan een stapje verder gegaan worden. Afhankelijk van de eigen wensen en eisen en natuurlijk de houding van de puppy.

Eerste kennismaken trimsalon oudere honden
Voor oudere honden die nooit eerder een trimsalon bezocht hebben of nieuw zijn is er gelegenheid voor een eerste kennismaking. Tijdens deze intake, die ongeveer 10 minuten duurt, mag de hond op zijn gemak de trimsalon verkennen. Hij mag loslopen en wordt daarna nog even kort op de trimtafel gezet. Ook hier mag de hond even snuffelen en met mij kennismaken. Tijdens een intake zal er geen behandeling plaatsvinden. Na de intake kan een afspraak ingepland worden.

Neem vrijblijvend contact op voor een eerste afspraak!

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel