Diensten

Express rui voor katten van alle rassen

Voor alles typen katten
60,00 100 minutes
Prijs voor 1 afspraak

Dienstbeschrijving

Het lijkt eigenaren van katten dat hun huisdier constant verhaart. De wol rolt tot ballen en vult het hele huis. En het ergste is dat overtollig haar kan leiden tot volvulus omdat katten haar inslikken tijdens het likken.

Express rui voor katten. Wat het is ? Het dier wordt gewassen en er wordt een speciaal masker op de wol aangebracht. Na het afwassen van het masker wordt de wol tegelijkertijd uitgekamd en gedroogd met een haardroger. Dankzij het gebruik van speciale producten voor wol, zijn bijna alle haren die net rijp zijn om uit te vallen gemakkelijk uit te kammen. Als je de uitdrukkelijke rui elk seizoen (herfst en lente) herhaalt, zul je wol door het hele huis kwijtraken, en het belangrijkste is dat je kat het gemakkelijker zal vinden om te leven.

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

 

Producten voor uw kat

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel