Diensten

Knippen/scheren voor kleine en middelgrote honden

voor kleine tot middelgrote Honden Type: Poedel, Maltezer, Shitzu, Tibetaanse Terriër en soortgelijke Honden
50,00 90 minuten
Prijs voor 90 min, mini hond €40, klein hond €50, middelgrote €60-65

Dienstbeschrijving

Het knippen en/ of scheren van kleine en middelgrote honden is enorm belangrijk. Met trimmen wordt bedoelt, het borstelen, kammen, ontklitten, knippen, effileren, plukken, scheren, uitdunnen, ontwollen, wassen en föhnen van de vacht van jouw geliefde viervoeter.

De oude vacht wordt verwijdert zodat de nieuwe vacht goed kan groeien. Het is voor bijna alle hondenrassen relevant om regelmatig de vacht goed te verzorgen en bij te houden. In principe geldt is het dus niet alleen voor langharige honden belangrijk om de vacht regelmatig te knippen. Ook voor kortharige hondenrassen is het enorm belangrijk om de vacht goed te verzorgen.

Als je de vacht niet goed bij houdt van jouw hond, raken de oude haren vermengt met de nieuwe haren en kan het haar gaan vilten. Dit kan vervelende huidaandoeningen geven en tevens raakt je hond ook vervuild.

Maar hoe gaat dit proces precies in zijn werking?

Afhankelijk van jouw hond en tevens jouw wensen wordt er besloten of de hond geknipt of geschoren gaat worden. De hond zal deze behandeling ondergaan en vervolgens worden de nagels ook bijgewerkt zodat deze niet te lang worden.

Hoe vaak deze behandeling herhaald moet worden, is afhankelijk van het ras van jouw hond en dit kan in overleg besproken worden.

Wil je meer informatie over deze behandeling? Maak direct een afspraak!

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel