Laboratoire Agecom Essentiel Eco Spot Hond 30kg+ anti-Vlo en Teek Pipetten

12,00

Productomschrijving

Natuurlijk parasietwerend product.

Een veilige en effectieve manier om vlooien en teken te weren. Elke druppel Ecospot bevat een mix van natuurlijke essences en extracten dat vlooien en teken weert zonder dat het de geur van de hond beïnvloed. Niet aanbrengen op een dier dat niet volledig droog is! Dit i.v.m. de afnemende werking omdat het product zich vermengt met water. Hierdoor wordt de concentratie Ecospot kleiner. Op drie punten aanbrengen (tussen de schouders, in het midden van de rug & op de aanzet van de staart). De vacht openen en een deel van de hoeveelheid direct op de huid aanbrengen.

De druppels Ecospot kunnen zonder problemen na zeven dagen na de eerste aanbreng weer gebruikt worden. De druppels zijn na 24 tot 48 uur werkzaam.

Voorzorgsmaatregelen die genomen moeten worden voor het dier zijn veiligheid. Wrijf het dier niet op de plaatsen waar de druppels aangebracht zijn.

 

Als er tekenen zijn van een terugkerend probleem, kunt u het product weer aanbrengen. De pipetten zijn 1 maand werkzaam! Werkzame stof in Ecospot is Geraniol.

 

Per verpakking zit voor 2 maanden behandeling (2 pipetten per behandeling).

Natuurlijk parasietwerend product!

Diensten voor uw huisdier

Via deze Website
kunt u eenvoudig
een afspraak maken.

klik hier