Diensten

Ontspannende massage + bio balsem

Voor alle kattenrassen
15,00 15 minuten
Prijs voor 1 afspraak

Dienstbeschrijving

Is je kat een beetje stram van een uur rennen door het bos/thuis? Masseer ik dan eens zijn poten. Dit zorgt voor een betere doorbloeding en minder stramme spieren.

Ook  het masseren van de poten is goed voor de doorbloeding van de kat. Daarnaast voelt een pootmassage voor een kat net als een handmassage voor een mens; heerlijk ontspannend na een dag hard werken (of rennen).

Eerst maak ik de poten en benen schoon. Dan begin ik te masseren met zachte, ontspannende bewegingen gedurende 10-15 minuten. Aan het einde van de procedure wrijf ik een speciale bio balsem van natuurlijke oorsprong in de poten. Deze bio balsem verzacht eelt, dicht kloven en voedt de poten met natuurlijke vitamines en mineralen. Je huisdier zal zeer tevreden en gelukkig zijn na zo’n massage.

U kunt deze procedure combineren met het Knippen van nagels of Hygiëne afspraak.

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw kat

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel