Diensten

Ontwollen voor grote honden

voor middenlange tot langharige rassen van het grote Honden Type: Border Collie, Wolfskees, Labrador, Golden Retriever, Newfoundlander en soortgelijke Honden
90,00 2 hours
Prijs voor 1 afspraak

Dienstbeschrijving

Er zijn allerlei verschillende technieken om de vacht van jouw hond te verzorgen. Één van de technieken is het zogenoemde ‘ontwollen’. Maar wat houdt dit precies in? En is dit ook een optie voor jouw hond?

Ontwollen houdt in het verwijderen van de dode haren uit de vacht van jouw hond. Door de hond te ontwollen, zal deze voor een langere periode minder haren verliezen. Een aantal van de grote hondenrassen die wij ontwollen zijn: Berner Sennen, Husky, Sint Bernard en Kooiker.

De behandeling is absoluut niet vervelend voor jouw lieve viervoeter. Sterker nog! De hond geniet hier waarschijnlijk enorm van! De loszittende haren in de vacht kunnen nogal jeuken en irriterend zijn. Wanneer jouw hond veel last krijgt van de losse haren kan hij of zij juist veel gaan krabben waardoor de huid beschadigd raakt, met alle gevolgen van dien!

Met een speciale borstel kunnen wij de dode en loszittende haren gemakkelijk verwijderen. Vaak wordt aangeraden om dit twee keer per jaar te doen.

Wordt het tijd voor jouw viervoeter weer extra te verzorgen? Maak dan gauw een afspraak in onze salon!

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel