Diensten

Ontwollen voor kleine honden

voor middenlange tot langharige rassen van het kleine Honden Type: Pekinees, Keeshondjes, King Charles en soortgelijke Honden
50,00 90 minutes
Prijs voor 1 afspraak vanaf €40 tot maximaal €50

Dienstbeschrijving

Naast het ontwollen voor grote honden, behandelen wij uiteraard ook de vacht van kleine honden! Door jouw hond te ontwollen zullen nieuwe haren beter groeien en zal jouw hondje minder last hebben van vervelende huidirritaties en jeuk.
Tijdens het ontwollen van jouw viervoeter verwijderen we de dode, losse haren middels een speciale borstel. Gemiddeld gezien is de vacht twee keer per jaar klaar om ontwolt te worden, tijdens de zogeheten ruiperiode.

 

Naast dat we de vacht ontwollen zullen we jouw hondje ook verder verzorgen! Zo krijgt deze een heerlijke badje, zullen de nagels geknipt worden zodat deze niet te lang worden en wordt jouw viervoeter indien nodig hier en daar ook bijgeknipt zodat hij of zij weer stralend voor de dag kan komen.

Het voordeel van het ontwollen van jouw hond is dat je thuis veel minder losse haren zal vinden. Ben je benieuwd of de vacht van jouw hond geschikt is voor deze behandeling? Maak direct een afspraak!

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel