Diensten

Plukken voor middelgrote en grote Honden

voor alle middelgrote tot grote Honden Type: Fox Terriër (ruw-en gladharig), Ierse Terriër, schnautzer (dwerg-, middenvlak, rieden-), Welsh Terriër, ruwharige Bassets, Duitse staander ruwhaar , Airdale Terriër en soortgelijke Honden
90,00 2 uren
Prijs voor 1 afspraak

Dienstbeschrijving

Het plukken voor middelgrote en grote honden is een behandeling die kan worden gedaan bij ons in de salon. Deze behandeling is alleen geschikt voor honden met een ruwe vacht. Plukhonden zijn alle ruwharige honden, meestal terriërs zoals de draadhaar foxterriër, de west highland white terriër, border terrier, ruwharige jack russell, de ruwharige herdershond, de ruwharige dashond, schnauzer, basset griffon, cocker spaniël, bouvier etc.

 

Plukken van de middelgrote en grote hond klinkt als een heftige behandeling. Maar niets is minder waar! Ondanks dat het wellicht wat raar in de oren klinkt, wordt tijdens het plukken van jouw hond alleen de dode en al loszittende haren. Het plukken van de vacht van jouw hond hoort dan absoluut geen pijn te doen.

 

Het plukken van de van de vacht is ook zeker geen overbodige luxe, maar noodzaak. Als de vacht niet goed onderhouden wordt krijgt jouw hond last van huidirritatie en jeuk.

 

Echter kunnen niet alle honden tegen plukken en in overleg kan worden bekeken of jouw hond geschikt is voor de behandeling, of dat er gekozen wordt voor het scheren van de hond. In gevallen van irritaties is scheren in plaats van plukken soms wel noodzakelijk.

 

De vacht van de hond is gemiddeld gezien twee keer per jaar plukrijp en kan zeker niet vaker dan vier keer per jaar geplukt worden.

 

Neem vandaag nog contact op met onze salon om een afspraak in te plannen!

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel