Diensten

Plukken voor kleine honden

voor alle kleine Honden Type: Parson Russel Terriër, Ruwharige Teckel, West Highland Whiteboards Terriër, Border Terriër, Griffon Belge, Caïrn Terriër, Dandie Dinmont Terriër, lakeland Terriër, Norfolk Terriër, Norwich Terriër, Sealyham Terriër, Schotse Terriër, en soortgelijke Honden
50,00 90 minutes
Prijs voor 1 afspraak vanaf €40, maximaal €50

Dienstbeschrijving

Het plukken van jouw kleine hond zal iets meer tijd in beslag nemen dan wanneer er bijvoorbeeld gebruikt wordt gemaakt van mesjes of andere hulpmiddelen. Maar een goede reden om toch te kiezen voor het plukken van de vacht, is voornamelijk omdat het de vacht erg goed doet.

Door gebruik te maken van mesjes of andere hulpmiddelen kan je de vacht en/ of de nieuwe haren beschadigen. Het plukken van de vacht kan alleen gedaan worden bij ruwharige honden, waarvan de vacht ‘plukrijp’ is.

Het liefst wordt het haar met de vingers geplukt. Plukken is overigens wat anders dan de haren uit de huid trekken! Plukken hoort jouw hond dan ook absoluut geen pijn te doen. Normaal gesproken is de vacht twee keer per jaar klaar om geplukt te worden. De oude haren zitten dan al los en de nieuwe haren krijgen nu de kans om goed te groeien.

Ruw haar komt vooral bij terriërs voor. Het ruwe haar beschermd jouw hond als het ware tijdens de jacht of wanneer jouw geliefde viervoeter door de bosjes aan het rennen is. De dikke wollige haren onder de ruwe vacht houdt jouw hondje warm.

Ben je nu benieuwd of de vacht van jouw hond geschikt is voor de speciale pluktechniek? Neem dan vandaag nog contact met ons op!

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel