Diensten

SPA “De Vacht wassen en verbeteren” grote honden

Voor honden van grote/middelgrote rassen Type: Samoyed, Husky, Akita Inu, Bedlington Terriër, Tibetaanse Mastiff, Shiba Inu, Sint-Bernard, Bergamasco, Koordpoedel, Ierse Waterspaniël, Puli, Afghaanse Windhond, Noorse Elandhond, Groenlandse Hond, Duitse Herder, Collie, Alaska Malamute, Bearded Collie, Briard, Poolse Herdershond, Tibetaanse Terriër, Shetland Sheepdog, Australische Herdershond, Groenendaeler Herdershond, Border Collie, Barzoi, Climber Spaniël, Engelse Setter, Retriever, Setter, Ierse Wolfshond etc.
55,00 60 minuten
Prijs €55 voor 1 uur

Dienstbeschrijving

Het  herstellen  van de vacht structuur  is een zeer belangrijke en noodzakelijke procedure voor alle hondenrassen. Meestal deze procedure nodig voor honden die last hebben gehad van hormonale en emotionele stress. Of bijvoorbeeld wanneer wilt u uw hondje heel goed wassen en hem vacht te verbeteren.

Deze procedure is vooral nodig voor Spitz-honden die lijden aan Alopecia areata. Wat is de ziekte van Alopecia? In de regel is Alopecia in Spitz het gevolg van voedingsfouten, onjuiste verzorging, verwaarlozing van lopen. Alopecia bij Spitz komt vrij veel voor. Reutjes  worden vaker ziek dan teefjes.

De spits heeft goed waakhaar en een dikke ondervacht. Hoe “pluiziger” puppy, hoe meer er vraag is bij kopers, maar gelukkige nieuwe eigenaren weten vaak niet hoe ze voor een dikke of “gewatteerde” vacht moeten zorgen. De puppy wordt zelden gewassen en gekamd, en bij het kammen wordt de vacht oppervlakkig gekamd, wat zeer snel leidt tot het verschijnen van klitten. Als gevolg hiervan wordt het moeilijk om van vacht te wisselen en vallen de haarzakjes in slaap. Het resultaat is Alopecia.

SYMPTOMEN VAN Alopetia. Hoe een ziekte niet te missen? Het eerste dat u moet waarschuwen, is de droogheid van de vacht. Als de puppy plotseling op het slachtoffer van een halfopgeleide kapper begon te lijken – met opgebrande chemicaliën en haarverf, moet je dringend actie ondernemen. Andere symptomen van het begin van de ziekte – als een puppy van een jaar oud geen dekharen op de rug heeft, verschijnen er kale plekken op de achterpoten of staart.

HOE  TE BEHANDELEN? Een keer per week een SPA met een revitaliserende shampoo + revitaliserend masker + hydraterende conditioner + huidmassage (u kunt een advies  krijgen op afspraak met de trimmer) gedurende 2 maanden (8 keer). Parallel aan het SPA: kwaliteitsvoeding van bijvoorbeeld het Nero Gold + vitamines voor honden, bij voorkeur in oliecapsules.

Als je geen tijd hebt gehad om actie te ondernemen en je Spits is kaal, heb geduld, de behandeling duurt 6 maanden. U zult de eerste resultaten na ongeveer twee maanden kunnen zien – er verschijnen vlekken op de hond, dan zullen ze beginnen af ​​te pellen en kort daarna zal deze pluis verschijnen.

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel