Diensten

Standaard pakket voor hondententoonstelling

voor kortharige Honden van het kleine Honden Type: Chihuahua, Jack Russell, Mops, Franse Buldog en soortgelijke Hondjes
45,00 90 minutes
Prijs voor 1 uur, met maximum 80 euro

Dienstbeschrijving

Uw huisdier voorbereiden op tentoonstellingen!

 

Een standaard pakket bij trimsalon, wat houdt dat precies in en wat kan je verwachten?

 

Jouw geliefde viervoeter verdiend natuurlijk het allerbeste. Misschien vraag je je wel af hoe belangrijk de vachtverzorging eigenlijk is? Of wat er naast vachtverzorging nog meer gedaan wordt in de salon. En hoe vaak moet je eigenlijk met jouw hond naar de salon toe?

 

Deze vragen hopen wij voor je te kunnen beantwoorden. Uiteraard is dit per ras verschillend en kan dit in overleg allemaal besproken worden. Wat je in ieder geval kan verwachten wanneer je bij ons in de salon komt, is het volgende:

 

Wanneer je de geschikte behandeling in overleg met onze specialisten hebt gekozen, zal jouw viervoeter uitgebreid gewassen worden met een professionele shampoo, conditioner en een haarmasker. Daarna wordt jouw hond heerlijk gedroogd en tevens helemaal uitgeborsteld zodat de dode haren weg zijn. Vervolgens wordt bekeken of de nagels bijgewerkt moeten worden en worden de tanden ook gereinigd en gepolijst. Als laatste stap zullen ook de oren en de ogen schoongemaakt worden, want ook hier blijft soms vuil achter!

Een uitgebreide schoonheidsroutine voor jouw hond! Hoe heerlijk klinkt dat!
Maak direct een afspraak!

Let op!
Wilt u de trimafspraak afzeggen of verschuiven, dan dient u dit minimaal 24 uur van te voren telefonisch of e-mailen aan ons te melden. Indien de afspraak binnen deze 24 uur wordt afgemeld of wordt verplaatst, dan zijn wij helaas genoodzaakt om het trimbedrag voor 50% in rekening te brengen.

Producten voor uw hond

Wij hebben gezorgd voor de biologische voeding
voor uw huisdier.

ga naar winkel