Take-Care Tekentang De Origineel

5,99

Productomschrijving

De tekentang – ideaal voor het verwijderen van teken

Er zijn allerlei soorten tekentangen, maar één van de beste is wel die van Take-Care. Dit is een nederlands product ontwikkeld in samenwerking met het Centrum voor Innovatie. Eenvoudig in het gebruik, makkelijk mee te nemen, robuust en veilig.

Met een tang de teek verwijderen

teek verwijderenPak de tekentang in en druk met uw duim op de drukknop, zoals bij een pen. De grijper van de tang gaat open. Plaats nu de grijper heel voorzichtig over de teek en laat langzaam de drukknop van de tekentang los. De puntjes van de grijper klemmen de teek vlak boven de huid vast.

Draai nu de tang langzaam naar links, twee of drie slagen. De teek laat dan eenvoudig los en u kunt hem verwijderen. Zorg ervoor dat u de teek niet beschadigt tijdens het verwijderen!

Na het verwijderen van de teek met de tekentang het wondje goed desinfecteren. De teek maakt u dood met een hard voorwerp. Rol de dode teek in plakband of plastic en gooi hem weg. Pas op dat u de kapotte teek niet aanraakt met blote handen om besmetting te voorkomen.

Huisarts na een tekenbeet

teek verwijderen met tekentangNoteer altijd de datum dat u de teek hebt ontdekt en verwijderd. Neem direct contact op met uw huisarts zodra zich symptomen van besmetting vertonen zoals de kenmerkende rode vlek. Neem bij twijfel ook contact op; hoe sneller de behandeling start, hoe groter de kans op genezing.

 

 

 

De tekentang – ideaal voor het verwijderen van teken!

Voordelen

  • Dit is een Nederlandse product
  • Makkelijk mee te nemen
  • Robuust en veilig

Diensten voor uw kat

Via deze Website
kunt u eenvoudig
een afspraak maken.

klik hier